VÆR OBS. PÅ

Sydsjællands Diamantboring vil sikre sine kunder en tryg og effektiv arbejdsproces. Nedenstående giver et overblik over det, man som kunde, skal være mest opmærksom overfor, når der bestilles boring og skæring.

Armering

Kunden skal være opmærksom på, at hvis der skal skæres/bores gennem særligt meget jernarmering, må kunden forvente at skulle betale ekstra. Prisen beregnes pr. cm2 jern, der overskæres eller bores.

Kørsel samt til- og afrigning

Udover priserne for selve skæringen/boringen tillægges fakturaen kr. 800,00 i kørsel til og fra arbejdsstedet samt for til- og afrigning af værktøj etc. 

Dette tillægges naturligvis kun, hvis der ikke på forhånd er aftalt en fast pris. Ved tilbud er kørsel samt til- og afrigning altid inkluderet.

Specialudstyr

Hvis Sydsjællands Diamantboring selv skal stille specialudstyr til rådighed, bliver kunden faktureret efter tid/forbrug. Specialudstyr dækker over bl.a. talje, stillads og generatorer.

Bore- og skæreslam

I Sydsjællands Diamantboring gør vi os umage, når det gælder den efterfølgende oprydning. Det er dog ikke altid muligt at holde arbejdsstedet rent efter udført arbejde. 

Vi tilbyder naturligvis at afdække området, hvilket faktureres på timebasis, men alligevel er der en risiko for at bl.a. facader og vægge misfarves af bore- og skæreslam. Sydsjællands Diamantboring erstatter ikke skader i den forbindelse.

Understøtning

Hvis det er nødvendigt at understøtte et skåret eller boret element, vil vi gerne håndtere det. Kunden skal dog være opmærksom på, at hver understøtning med soldat og bakke faktureres pr. stk..

Bortkørsel af klodser

Som udgangspunkt er det ikke inkluderet i prisen, at vi medtager og bortskaffer klodserne. 

Såfremt dette ønskes, bedes du gøres os opmærksomme på det, så vi kan tage højde for det i tilbuddet.

+ moms

Alle priser, der gives i forbindelse med tilbud eller som du kan læse her på siden er ekskl. moms. Momsen tillægges ved fakturering.

Stadig i tvivl?

kontakt os. Vi vil altid gerne hjælpe dig, hvis du er i tvivl om priser, arbejdet og lignende.

Kontaktformular

Har du et spørgsmål eller ønsker du rådgivning? Udfyld formularen her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Konkurrencedygtige priser

Fleksible arbejdstider

Høj kundetilfredshed

Professionel rådgivning

Firma

Sydsjællands Diamantboring ApS

CVR: 25563646

Adresse

Slagelsevej 16

4200 Slagelse

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 48 26 15

✉ E-mail: kontakt@ssj-diamant.dk

facebook-cirkel-hvid