Omtanke kvalitet omhyggelighed

Sydsjællands Diamantboring vil sikre alle privat - og erhvervkunder i Danmark en pålidelig og transparent arbejdsproces med fokus på et slutprodukt af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Diamantskæring

Sydsjællands Diamantboring udfører diamantskæring i op til 73 cm dybde, men ved wireskæring kan vi skære i langt større dimensioner. Med diamantskæring kan vi skære gennem selv de stærkeste materialer, og samtidig efterlade et pænt samt rent snit. Vores diamantskærer er derfor den perfekte løsning ved skæring af vinduer, døre, ventilationsarbejde mv.

Vi udfører vægskæring, gulvskæring, håndholdt skæring og wireskæring. Wireskæring har et lavt støjniveau og er ekstremt effektivt ved store skæreopgaver.

Vi har samtidig interesse i at være del i et flot og attraktivt slutresultat, og derfor stiller vi gerne vores ekspertise inden for diamantskæring til rådighed, hvis der er behov for det.

Alt du skal gøre, er at kontakte os på TEL: (+45) 23 48 26 15 eller anvende vores brugervenlige kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Vi garanterer et konkurrencedygtigt tilbud.