Omtanke kvalitet omhyggelighed

Sydsjællands Diamantboring vil sikre alle privat - og erhvervkunder i Danmark en pålidelig og transparent arbejdsproces med fokus på et slutprodukt af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Diamantboring

Sydsjællands Diamantboring udfører diamantboring i størrelserne Ø12-Ø1000 til både privat- og erhvervskunder på hovedsageligt Sydsjælland og Lolland-Falster. Har du behov for boring af større huller, anvender vi wireskæring. Vi borer både vertikalt og horisontalt, mens vi smigborer ved alle andre vinkler.

Vi anvender innovativt værktøj, specielt produceret til at kunne håndtere de stærke materialer, vi møder på vores vej. Det er medvirkende til, at vi effektivt og uproblematisk kan bore dine huller. Med diamantboring kan vi trænge gennem materialer som beton, mursten, træ, sokler og meget andet.

Har du travlt, og ønsker du kortere arbejdstid, tilbyder vi at sætte ekstra boremænd på din opgave, så den fuldføres inden for den ønskede tidsperiode. Kontakt os, og vi udarbejder et konkurrencedygtigt tilbud på diamantboring.

Kontakt os på TEL: (+45) 23 48 26 15 eller anvend vores brugervenlige kontaktformular.